Oblíbená kosmetika 2

Zhruba před půl rokem (možná už je to déle) jsem psala článek o své oblíbené kosmetice, kterou jsem ráda tou dobou používala. Za nějaký čas jsem nashromáždila další kosmetiku a ráda bych vám ukázala několik svých oblíbenců. Nejsem maniak na kosmetiku, takže ji kupuji hlavně proto, abych ji mohla používat a ne pouze vystavovat. Všechno se pohybuje v relativně nízkých cenách, sama nejsem ochotna za kosmetiku utrácet hodně peněz a myslím si, že nemusí být nutně drahá kosmetika ta nejlepší.

Schwarzkopf professional BC bonacure moisture kick spray conditioner


K Vánocům jsem dostala od sestřenice kondicionér ve spreji, která ho taky používá a vyhovuje ji. Klasické tekuté kondicionéry už pár let nepoužívám, protože mi zatěžují moje vlasy, které jsou jemné a rychle se mastí. Tento mi ale vlasy nezatěžuje vůbec a docela mi to pomohlo i proti elektrizaci vlasů.


Balea balzám na rty Lovely (limitovaná edice)

Další balzám na rty od Balei, který neskutečně krásně voní. Rty nehydratuje nijak extrémně, nemáte tedy na rtech povlak nebo divný pocit, což je skvělý na léto. Navíc je bezlepkový, takže když si olíznu rty, nebude mi špatně od žaludku (ne že by se mi to někdy stalo :D)


Neutrogena nourishing výživné tělové mléko s nordic berry

Jelikož mám suchou pokožku, toto tělové mléko je přímo pro mně. Krásně voní a hezky hydratuje, takže trochu déle zasychá, což ale není žádný velký problém. Líbí se mi taky to, že mám pumpičku, nemusí se tedy otáčet a vymačkávat, když v něm zbývá málo. 


Balea bodyschaum gentle rose

Další produkt od Balei, tentokrát jde o tělovou pěnu - zkrátka je to tělové mléko ve formě pěny. Není tolik hydratační, ovšem hezky voní (vůně růží a rýžového mléka) a je to něco nového a zajímavého, alespoň pro mně. 

Maybelline Colossal Big Shot Mascara Daring Black

Maybelline Lash Sensational Intense Black Mascara

Zatím jsem nenarazila na jedinou špatnou řasenku od Maybelline, která by mi nevyhovovala. Používám jenom řasenky na objem a miluju, když mám hezky oddělené a natočené řasy, což obě řasenky splní. Možná vyzkouším od Maybelline ještě další, ale vím, že k těmto se můžu vždy vrátit.

Catrice Eye Matic' Dip Liner 010 It's Black Friday

Koupila jsem si svoje první tekuté linky, protože mně fixy ani tužky moc nevyhovují - s tužkami se mi nepracuje dobře, musíte je ořezávat a tak, a fixy zase vysychají. Tyto linky mají opravdu tenký hrot a skvěle s nimi pracuje a nebylo složité se to naučit. Jelikož ráda nosím výrazné linky s ocáskem, jsou tak akorát pro mně. Nejsou sice voděodolné, ale vydrží okolo 10 hodin.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 010 Porcellain

Všemi vychvalovaný korektor, který jsem taky musela vyzkoušet a nemůžu říct nic jiného než, že je úžasný. Nejsvětlejší odstín mi vyhovuje a splňuje vše, co jsem od něj očekávala.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation 010 Light Beige

Další vychvalovaný produkt od Catrice, tentokrát tekutý make-up. Mám ho ráda hlavně proto, že je hrozně lehoučký a vůbec nevíte, že ho máte na pleti. Kryje docela hodně, což moc nevyužívám a tak si dávám jenom malou vrstvu. Vydrží celý den a je dobrý i pro smíšenou pleť.

Catrice Prime and Fine Make Up Transformaer Drops Lightenings

Tekutý make-up byl na mně v zimě trochu tmavý (alespoň mi to tak připadalo), tak jsem neváhala a dokoupila si zesvětlující kapky. Přidáte je do make-upu (pozor, jsou opravdu světlé, takže to nepřežeňte), zamícháte a máte odstín, který jste potřebovali, což je opravdu užitečná věc. S make-upem to naštěstí nic nedělá, nemění to jeho strukturu nebo vlastnosti. Existují i ztmavující kapky.




Komentáře

  1. telove mlieko od Neutrogeny milujem!! hlavne v zime. a pumpicka je super, ked je v nom este relativne vela, ale ja ho nakoniec vzdy rozstrihavam, ked mi v nom uz zostava iba malo. lebo to mlieko je take huste, ze tou pumpickou sa v nom vytvori diera a akonahle uz na ten maly zvysok netlaci dostatocna sila, tak pod koncom tej pumpicky zostane prazdno. a bud treba celou tou flasou kazdu chvilu zatrepat alebo ju rozstrihnut :D taka je teda aspon moja skusenost.

    OdpovědětVymazat
  2. To jestli ti ten kondicionér pomohl proti elektrizace vlasů, tak po něm taky kouknu, protože zkrotit moje zelektrizované vlasy je občas skoro nemožné. A jinak určitě mrknu i po tom make upu od Catrice, protože mi velmi vyhovují korektory a lehký make up na občasné sjednocení pleti by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se teda v kosmetice nějak moc neorientuju, jediné co momentálně mám je kokosový krém z Avonu, který dodává pleti výživu. Nejvíc se ale zaměřuju na vlasy, tam si dávám pozor na šampony a i ty kondicionéry. Máme tekuté, ale ty mi právě taky nesedly, takže je nepoužívám. Ten ve spreji mě zaujal, tak snad na něj brzo narazím.
    Možná kouknu i po tom korektoru, sem tam by se něco zakrýt hodilo. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wow kondicionér v spreji? O tom som nikdy nepočula, ja stále používam klasický tekutý :D aaa aj s vetou, že tá najlepšia kozmetika nemusí byť nutne drahá :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  5. Bezva clanek :) zrovna mam tu samou rasenku od Maybelline daring black a jsem z ni nadsena. za svuj zivot jsem jich vyzkousela dost, a ruznych znacek a stejne se vzdy vracim k tehle znacce, protoze s zadnou jsem nikdy nebyla poradne spokojena. a tahle je proste asi pro me nejlepsi zatim. snad nekdy objevim nejakou z ktery treba sednu na zadek :D :) ale to se zatim nikdy nepovedlo

    p.s. diky moc za komentar, nekdy se klidne rada sejdu. :) neni pro me snad ani problem zajet do Kladna na vylet. ale Praha taky OK :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář! :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

TOP české knižní obálky

Kocour jménem Merlin

Seriál Černobyl