Co se zase dělo?

Výsledek obrázku pro blogging pics
Stará známá písnička - už jsem jako kolovrátek - nemám čas, pak nemám nápady, potom mám zkoušky a už zase nemám čas, málo motivace, málo odezvy, málo nápadů a neschopnost najít si čas něco napsat. Je to začarovaný kruh.

Dost dlouho jsem s blogem stagnovala - pořád stejný pozadí, stejné rubriky a typy článků, zkrátka pořád to samé. Řekla jsem si ,,jo, potřebuju s tím něco udělat". Jinak mně to nebude bavit a potom to nebude bavit ani vás. Psát o tom, co mně baví, je samozřejmě nejdůležitější. Ale když to má nějakou formu a dynamiku, můžu to dostat mezi více lidí. A to bych ráda. Nakonec, kdo ne. Pak totiž přichází otázka, proč se s tím vlastně patlám a trávím nad tím tolik volného času.

Vždycky jsem strašně ráda psala. Kde jsou ty časy, kdy jsem psala na blogy svoje povídky a fanfikce? Dávno jsou pryč, tady už žádné nenajdete. Ale psaní článků mě vždycky bavilo a když mě něco baví, vrátím se k tomu, i když mezi posledním a dnešním článkem uplyne delší doba. 

Co zásadního jsem zatím provedla: založila jsem pro blog Instagram, kde vkládám jednou za pár dní nějaké příspěvky a do stories co mně napadne. Možná můj postoj k sociálním sítím vyzněl v jednom z předchozích článků poněkud negativně, ale pokud mají svůj účel - tak prosím. Mám tam pár followerů, ale můj dosah není (zatím xD) nijak závratný. Třeba to nějak pomůže. A v menu to taky vypadá efektně. Můžeme se na Instagram podívat rozbalením menu a kliknutím na jeden z obrázků. Další docela zásadní věc je změna pozadí. To, co tady teď je, ještě nemusí být definitivní. Trochu smůla je to, že bezplatná pozadí jsou dost omezená a nemáte na výběr z moc pěkných šablon (alespoň podle mně některé vypadají jak z roku 2009).

A protože už mám po zkouškách, můžu se do toho pustit na plno. 

Komentáře

  1. Instagram byl určitě dobrá volba, hned jsem tě začala sledovat :) A jsem toho názoru, že člověk by se neměl do ničeho nutit, takže lepší občasný článek, ale pořádný než co dva dny, ale bez hlavy a paty.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani nevíš, jak ti rozumím s tím začarovaným kruhem. Dřív to pro mě nebyl takový problém jako dnes... A jak saam píšeš, když už konečně mám čas psát, většinou nemám nápady či chuť. Instagram a další sítě jsou určitě účelné pro propagaci blogu, ráda bych na svůj blog taky dostala víc lidí a rozproudila diskuzi, zaujala, ale já přes ty sociální sítě nějak neumím fungovat. Nevím, čím to je... Ale třeba se taky o něco pokusím. :-) Jinak vzhled vypadá moc hezky, určitě sis s tím dala hafo práce. Já už párkrát přemýšlela, že na blogspot přejdu taky, ale bohužel hlavně kvůli tomu, že nejsem schopná si nastavit nějaký rozumný design, ty plány skončily. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Toto je asi jediná oblast, ve které mi víc vyhovoval blog.cz, tam jsem uměla design nastavit jaký jsem chtěla, tady se musím podřídit šabloně, není to úplně podle mého gusta, ale nějak si zvykám :) třeba se jednou naučím nastavoval vše podle svých představ :)

      Vymazat
  3. Podobné pocity ohledně blogování mám taky, ale nejdůležitější je, aby to člověka bavilo a zbytečně se nenutit do psaní článků jen proto, aby nějaký článek vyšel :) A vždycky je fajn změnit trošku design blogu, založit si blogový Instagram, nebo cokoliv ohledně blogu změnit, vždycky to člověku dodá novou energii :) Držím palce, aby ses z toho začarovaného kruhu vymanila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. No tak hodně štěstí. Je třeba, aby tě to bavilo, tak snad tvůj rozvoj teď bude opravdu to, co ti přinese více motivace. Na instagram se podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju k úspěšným zkouškám! :) Taky mám v plánu design blogu předělat, ale nechám to až po škole, protože to bude na dlouho :D Odezva je vždycky fajn, ale člověk by to měl psát hlavně pro sebe nebo teda aspoň podle mě ☺ I když cestovní články na mém blogu nemají takovou čtenost jako o jídle, stejně je budu psát ♥ Ať se Ti daří!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je samozřejmě nejdůležitější :-) úplně měnit svůj obsah nebudu, spíš styl psaní :-)

      Vymazat
  6. Hele, já měla přestávku na několik let a teď to bude v září rok, kdy jsem se do toho zase vrhla. Je odporný, jak ten čas letí. Dělám měsíční oblíbence a je to trochu depresivní😁.

    Tak držím palce, aby se tě to chytlo a teď budeš nezastavitelná😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LET'S BE FRIENDS ANEB JAK NEBEJT SÁM A MÍT NĚKOHO NA POHŘBU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Než se člověk otočí, zjistí, že poslední článek vydal před čtvrt rokem :D děkuju )

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář! :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

TOP české knižní obálky

Kocour jménem Merlin

1984